Perisic e alesul!


BC SCM Timișoara va continua în noul sezon cu un antrenor sârb pe banca tehnică. Miodrag Perisic este alesul ”leilor” și revine în România pentru al patrulea mandat.

Cu două săptămâni înaintea reunirii, baschetbaliștii timișoreni au antrenor. După plecarea lui Tudor Costescu, șefii clubului au căutat un nume petrivit pentru banca tehnică, iar acesta a fost anunțat duminică. Miodrag Perisic, 46 de ani, va conduce teamul bănățenilor în stagiunea 2018-2019. El va conduce pentru a patra oară o echipă românească după U Cluj, CSU Sibiu și CS Otopeni.

Sunt bucuros să vin la clubul din Timișoara, un loc unde știu că baschetul este iubit și are tradiție. Am avut și alte oferte, dar am preferat SCM Timișoara și consider că am luat decizia corectă. Lucrăm la alcătuirea lotului și sper să avem un sezon reușit”, a explicat Perisic.

Odată anunțat numele antrenorului, începe să se contureze și lotul violeților. Prima confirmare vine din SUA: Brandon Randolph. Fundașul în vârstă de 23 de ani vine la Timișoara direct din campionatul universitar NCAA, mai exact de la Utah Valley. În perioada următoare vor fi anunțați și restul baschetbaliștilor pe care Perisic se va baza.

Timișorenii se reunesc în 15 august și apoi vor merge într-un cantonament de opt zile la Buziaș. Până la startul sezonului sunt programate mai multe meciuri amicale: cu CSM Oradea, cu echipe din Serbia, turneele amicale în Kecskemet (Ungaria) și în Sibiu.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *