Renegocieri salariale la reunire


Handbaliștii timișoreni au primit la reunire o veste proastă: micșorarea salariilor cu 20%! Obiectivele rămân neschimbate pentru SCM Politehnica – clasarea pe podium în campionat sau câștigarea Cupei României

Finalista Cupei României a început munca pentru stagiunea 2018-2019, însă primul antrenament le-a adus o veste nefericită. ”Le-am propus micșorarea salariilor cu 20% la toți pentru a ne încadra în buget. Asta este situația. Avem promisiuni că vom aduce din privat 150.000 de euro cu care vom acoperi acestă reducere salarială”, a anunțat conducerea SCM-ul prin vocea lui Dan Dumitru.

În aceste condiții păstrarea lotului anunțat în luna mai rămâne o realizare majoră. Vorbim aici de cele cinci nume noi cu care a fost întărit lotul lui Pero Milosevic: românii Marius Sadoveac (33 ani), Ludovic Varo (36 ani), Cristian Tcaciuc (29 ani), sârbii Miroslav Kocic (37 ani), Milos Dragas (28 ani) și croatul Antonio Pribanic (30 ani). Aceștia vin să acopere plecările dar și să aducă un plus de valoare nucleului de bază al lui Poli.

Cred că toți am acceptat condițiile ca să continuăm împreună. Au venit Miroslav Kocic, Pribanic, Sadoveac e important pentru noi, Varo are experiență, Trif e al casei, un junior. Cred că avem o echipă ceva mai bună. Dragas, care face ambele faze, avem experiență mare în poartă, unde e și Tcaciuc. Ne batem cu echipe care au bugete duble ca și noi, dar am demonstrat în ultimii ani că putem cu o organizare bună și cu muncă să obținem rezultatele dorite”, a subliniat tehnicianul muntenegrean.

Până la debutul în noul sezon din 5 septembrie, Poli și-a programat mai multe jocuri amicale: dublă cu Reșița în 4 și 5 august, participarea la un turneu în Baia Mare în 11-13 august, amicale cu Metaloplastika Sabac și Dinamo Pancevo în 17 și 18 august și turneul Cupa Poli în 24-25 august.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *