Sadoveac: ”Avem un lot competitiv”


Politehnica Timișoara a încheiat prima săptămână a perioadei de pregătire; din lotul lui Pero Milosevic se evidențează unul dintre internaționalii României – Marius Sadoveac.

Considerat drept unul dintre cei mai mai buni handbaliști timișoreni din ultimii 25 de ani, Sadoveac a revenit din această vară la Timișoara după ce a mai evoluat la Constanța, Baia Mare și Tremblay (Franța). Extrema dreapta în vârstă de 33 de ani este unul dintre jucătorii de la care se așteaptă multe lucruri în acest sezon.

Fiind început de pregătire, e o perioadă grea în care încărcăm din punct de vedere fizic. De aceea e grea, dar mă bucur că sunt acasă și că mă reîntâlnesc cu oameni dragi mie. Sunt diferențe mari față de prima perioadă în care am jucat la Politehnica; m-am maturizat un pic și clubul s-a maturizat. Avem un lot foarte bun, echilibrat, competitiv pentru primele locuri din campionat sunt sigur de asta. Sper să facem diferența cu apărarea și cu portarii nou veniți. Omogenitate ne mai trebuie, dar până atunci sper să contribuim fiecare cu calitățile individuale”, a declarat Sadoveac.

În altă ordine de idei, Poli a aflat că Liga Națională a rămas cu doar 13 echipe din cauza abandonului anunțat de HC Vaslui. Rămâne de văzut dacă locul moldovenilor va fi acoperit de FRH cu o altă echipă.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *