Velci a semnat cu ASU Poli


ASU Poli isi continua mutarile pe piata transferurilor. Venirea lui Cosmin Petruescu aduce si mutarea unui contigent important al Lugojului pe stadionul Știința. După Niculecu și Bozian, Gelu Velici a semnat si el cu gruparea alb – violeta.

Cu 20 de goluri marcate in sezonul precedent, timișoreanul intregeste atacul polist. Născut la Timișoara, Velici este un jucător cu experiență in ligile superioare in ciuda faptului ca are doar 26 de ani. Atacantul a mai evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo București, Fortuna Poiana Câmpina, Național Sebiș, Cetate Deva, Dunărea Călărași și CSM Lugoj. El nu a jucat niciodata in orasul natal si nu a ezitat deloc cand i-a fot propusa venirea acasa.

 

„ Nu am niciun meci jucat pe «Dan Păltinișanu» pentru Politehnica, în fața suporterilor. Am plecat de acasă de la 19 ani și am avut tot timpul acest regret. Sper să profit de această șansă, îmi doresc să formăm o echipă cât mai bună, iar prin rezultatele noastre să-i mulțumim pe suporteri”, a declarat Velici pentru Druckeria.

 

Gelu Velici, care a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *