A plecat căpitanul!


SCM Timișoara a rămas fără căpitanul și totodată coșgheterul ultimelor două sezoane. Mladen Jeremic a refuzat oferta violeților pentru a-și continua cariera la Pitești.

Căpitanul ultimelor două sezoane a părăsit ”corabia” SCM-ului. Sârbul Mladen Jeremic nu și-a prelungit contractul cu gruparea timișoreană dar va continua în campionatul românesc, la Pitești. Pierderea sa poate cântări greu pentru că Jeremic era totodată și principalul marcator al echipei. Se pare că despărțirea se datorează și unui transfer al soției sale la Târgoviște, informație încă neconfirmată. Sau cel puțin așa explică oficialii SCM-ului.

 ”Rațiunea de transfer este cea famială, nicidecum cea financiară. El s-a căsătorit recent cu o voleibalistă de la Agroland Timișoara, care însă se va transfera la formația din Târgoviște, astfel că Mladen vrea să plece la Pitești pentru a fi cât mai aproape de soția sa”, a punctat președintele Ilie Trițoiu.

Dacă pe căpitan l-a pierdut, SCM-ul îl păstrează pe fundașul Octavian Popa Calotă. Fostul internațional va continua în alb-violet pentru următoarele două sezoane. În altă ordine de idei, numărul jucătorilor americani din echipă a crescut la doi după ce a fost anunțată achiziția unui baschetbalist de poziția 3. Sherwood Brown are 27 de ani și a evoluat ultima oară la Al Ittihad, în Arabia Saudită.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *