ASU Poli dorește un debut în forță. Fanii vor merge în marș spre stadion


ASU Poli începe noul sezon de liga a II-a cu un meci pe teren propriu în compania puternicei formații Chindia Târgoviște. La fel ca în primul sezon al alb-violeților în liga secundă, târgoviștenii vin la Timișora în prima etapă. Atunci Chindia se impune cu scorul de 4 – 3, după un meci spectaculos, dar acum ”băieții în ghete” vor să dovedească că vor fi o echipă cu pretenții în sezonul ce urmează.

Liga a II-a va începe pentru ASU Poli pe stadionul Dan Păltinișanu, iar suporterii nu vor să rateze o ocazie în care să arate sprijinul și forța lor. Astfel, după nenumărate acțiunii de promovare a meciului, fanii alb – violeți din Peluza Sud vor porni în marș spre stadion în ziua meciului, dar așteaptă alături de ei pe toții fanii echipei ASU Politehnica începând cu ora 13.00 în Piața Unirii.

 „Duminică reîncepe Liga a 2-a și se-anunță un campionat de poveste. Astfel, Peluza Sud Timișoara se reunește pentru un debut de campionat în forță, așa cum dorim să-i vedem și pe alb-violeți în teren la fiecare meci. Pe la ora prânzului, îmbrăcăm tricourile #violet și ne facem încălzirea cu câteva beri reci la D’arc Timişoara. După ce ne dregem puțin vocea cu refrene istorice, dar și cântece noi, vom porni într-un marș de duminică până la stadion, făcând Timișoara să răsune și să-și aducă aminte cine-i Poli!”. se arată într-un îndemn al fanilor bănățeni.

Partida dintre ASU Poli și Chindia  va avea loc duminică, 4 august, de la ora 15:30, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *