Debut fulminant în preliminariile Champions League


Informatica Timișoara a făcut scor la debutul în Futsal Champions League. Campioana României a spulberat reprezentanta Turciei cu 9-2 în grupa preliminară H găzduită de sala Constantin Jude.

Start lansat în preliminariile Champions League pentru campioana României la futsal. Informatica a zdrobit gruparea turcă Osmanlispor în meciul inaugural al grupei preliminare H ce se joacă în aceste zile la Timișoara. Băieții conduși de Robert Lupu au marcat din toate pozițiile și cu toate liniile în poarta turcilor pentru o victorie cu 9-2 care îi apropie câștigarea grupei și implicit de calificarea în faza principală a competiției.

Meciul a început furtunos, Deco marcând la prima acțiune de poartă. Trecuseră doar 48 de secunde și brazilianul își aducea echipa în avantaj. După ale cinci minute un alt brazilian Savio, jucător naturalizat pentru naționala României, majora scorul la 2-0. Bondar a făcut 3-0 în minutul 9, iar după alte trei minute Pedrinho să modifice tabela la 4-0.

După pauză avalanșa a continuat la poarta turcilor, brazilienii Deco și Savio punctând pentru 6-0 în primele 3 minute. Osmanlispor a răspuns în minutul 26 prin Pinar. Debutantul Ilaș și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, iar Savio a reușit tripla în minutul 29. Ugurlu a răspuns pentru turci, iar ultimul cuvânt l-a avut același Savio care a închis tabela în ultimele secunde cu golul de 9-2.

Victorie clară ce trebuie confirmată cu un rezultat pozitiv în partida de sâmbătă contra campioanei Gibraltarului pentru a aduce calificarea pe tabloul principal Champions League.

Informatica: Iancu – Deco, Savio, Bondar, Ovsynniakov. Rezerve: Voin, Lungu – Ruxandari, Nastai, Pedrinho, Stoica, Lupu, Ilaș, Araujo.

Osmanlispor: Mutlu – Yigit, Duzluoglu, Ozkul, Erden. Rezerve: Saka, Gunal, Eroksuz, Pinar, Alvurdu, Koker, Ugurlu, Guler, Aydogan.

Meciul doi al grupei H are loc vineri seara, tot la C. Jude, între Osmanlispor și FC Lynx. Mult mai interesant pentru timișoreni se anunță duelul de sâmbătă, ora 19, între Informatica și Lynx.

Doar câștigătoarele celor 9 grupe preliminare se califică pe tabloul principal al Champions League. Primul tur al competiției se dispută în săptămână 2-7 octombrie, Informatica urmând a evolua în grupa a 7-a din Letonia alături de Nikars Riga și de două echipe venite din calificări.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *