Două fete în lotul preliminariilor


UVT Agroland Timișoara se mândrește cu două jucătoare reținute în lotul naționalei din grupa F de calificare la Campionatul European din 2019. Andreea Petra și Roxana Iancu vor îmbrăca tricoul primei reprezentative în primele jocuri ale preliminariilor din această lună.

Două jucătoare de la UVT Agroland Timișoara au fost reținute în lotul naționalei feminine de volei a României pentru meciurile din grupa F de calificare la Campionatul European din 2019, programate în această lună. Andreea Petra și Roxana Iancu se numără printre cele 14 voleibaliste cu care staff-ul tehnic al naționalei va aborda primele patru partide din preliminarii.

Decizia antrenorilor vine după cele trei jocuri de verificare disputate de România cu Grecia, pierdute cu 1-3, 2-3 și 0-3. Trebuie spus că din lotul extins al tricolorelor au făcut parte și alte două jucătoare de la Agroland, Sorina Miclăuș și Petruța Orlandea, dar ele nu au fost păstrate în lotul final pentru preliminariile Campionatului European.

Partidele pentru care s-a păstrat acest lot sunt: România – Bosnia & Herzegovina, 15 august, Craiova (ora 17.00), Spania – România, 19 august (ora 11.30), România – Letonia, 22 august, Craiova (ora 18.00) și Letonia – România, 26 august (ora 18.00).

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *