Dublă victorie la Cupa Politehnica


Handbaliștii timișoreni au câștigat ediția 2018 a tradiționalului turneu amical Cupe Politehnica. Studenții au învins Minaur Baia Mare în finală și și-au adjudecat toate superlativele turneului plus victoria la categoria juniorilor.

Studenții au trecut cu bine peste examenele verii din cadrul Cupei Politehnica. SCM Politehnica a câștigat patrulaterul amical pe care l-a organizat timp de două zile în sala Constantin Jude. Bănățenii pregătiți de Pero Milosevic au depășit colegele de eșalon Universitatea Cluj și Minaur Baia Mare în cele două jocuri programate în cadrul turneului.

Duelul cu U Cluj de vineri s-a încheiat 34-19 (18-11), iar finala jucată cotra băimărenilor a fost câștigată aproape la fel de clar: 35-24 (18-12). Principalul marcator al Politehnicii în duelul din finală a fost Marius Sadoveac cu 12 goluri! De altfel internaționalul român avea să câștige și titlul de golgheter al turneului cu un total de 16 reușite de-a lungul turneului. Ceilalți marcatori ai violeților: Cîmpan 4 goluri, Dragas 4 goluri, Fenici 4 goluri, Milosevic 3 goluri, Neamțu 3 goluri, Furak 2 goluri, Santeiu 2 goluri, Varo 1 gol.

Poliștii au pus mâna pe toate superlativele turneului, Marius Sadoveac a fost desemnat cel mai bun jucător al competiței, iar portarul Mirosșav Kocic a primit distincția de portarul turneului.

În finala mică, Metaloplastika Sabac a depășit Universitatea Cluj cu 34-29 (18-14).

Turneul de juniori a fost de asemenea câștigat de gazdele de la SCM Poli, învingătoare în finală în fața echipei Alpha Oradea cu 26-25.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *