Fără oamenii de bază la reunire


Informatica s-a reunit înaintea celui mai important sezon, cel în care debutează în Champions League; o va face însă fără vedetele ultimelor sezoane…

Mai târziu decât rivalele din campionat, câștigătoarea celor trei trofee din sezonul trecut a încheiat vacanța de vară. Veștile nu sunt cele mai bune la reunire: sârbii Miloš Simić și Stefan Rakić, și internaționalii români de origine braziliană Sávio Valadares și Felipe Oliveira au plecat. Căpitanul Simić a semnat cu gruparea maghiară Swietelsky-Haladás VSE Futsal, Rakić a plecat la MNK Mostar Stari Grad, campioana Bosniei. Oliveira a anunțat că nu se mai întoarce, iar Savio își alege cu grijă ofertele din campionatele mai bogate.

Antrenorul Robert Lupu a suplinit aceste plecări cu veteranul Mimi Stoica, 36 de ani, jucător de echipă națională ce vine de la Autobergamo Deva, precum și doi brazilieni Pedro Henrique (Autobergamo Deva) și Flavio Luis (debutant în Europa).

Exact trei săptămâni au timișorenii în față până la debutul oficial. În 25 august e programată Supercupa României, la Sighișoara, în compania lui United Galați. Apoi vin testele din Champions League din Grupa H preliminară. Meciurile se desfășoară la Timișoara după următorul program:

30 August

Informatica Timişoara – Osmanlispor (Turcia)

31 August

Osmanlispor (Turcia) – Lynx (Gibraltar)

1 Septembrie

Lynx (Gibraltar) – Informatica Timişoara

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *