Fostul ”leu” preia naționala!


S-a elucidat și misterul plecării antrenorului Tudor Costescu de la cârma lui SCM Timișoara. Fostul tehnician al ”leilor” va prelua naționala de seniori a României…

Despărțirea de antrenorul Tudor Costescu în această vară a surprins pe toată lumea. Toate indiciile duceau spre o prelungire a contractului cu tehnicianul. Lucru care nu s-a întâmplat fără a fi oferită vreo explicație suplimentară. Mai mult, Costescu nu a fost confirmat de un alt club din Liga Națională, ceea ce a ridicat din nou semne de întrebare.

Se pare că Tudor va prelua naționala de seniori a României, lucru care elucidează despărțirea misterioasă de SCM. Federația încă nu a anunțat oficial ruperea contractului cu actualul selecționer Zare Markovski deși mai multe surse internaționale vorbesc despre acest lucru. Iar urmașul macedoneanului pare a fi Tudor Costescu, un antrenor federal care a condus în trecut mai multe naționale de juniori și tineret.

Mai mult, se pare că Tudor Costescu l-a luat la națională pe Nenad Markovic, secundul cu care lucrase și la Timișoara. Shone va îndeplini același rol și la prima reprezentativă.

În acest moment ambele echipe naționale de seniori ale României sunt conduse de antrenori ce au activat la Timișoara: Tudor Costescu – la masculin, Dragan Petricevic – la feminin.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *