”Leii” încep sezonul în 6 octombrie


Singura prim-divizionară din baschetul timișorean va începe sezonul în 6 octombrie, pe terenul proaspetei campioane CSM Oradea. SCM BC va face parte din grupa valorică A a noului format al Ligii Naționale.

Federația Română de Baschet a stabilit țintarul noului sezon al Ligii Naționale marți, după ce tragerea inițială fusese amânată din cauza datoriilor existente a unor cluburi. Campionatul în format nou va demara la drum în 6 octombrie, însă precedat de turul inaugural al Cupei României.

Pentru SCM BC Timișoara sezonul începe cu un test dur, la Oradea, în compania campioanei României. Meciul face parte din etapa inaugurală a grupei A și va avea loc în 6 octombrie. În etapa a doua ”leii” revin acasă pentru confruntarea cu U BT Cluj, iar apoi vor juca cu Pitești, Sibiu, Dinamo București și Craiova. Urmează apoi returul grupei A și în funcție de clasare repartizarea în grupa roșie sau galbenă pentru un un alt mini-campionat înainte de play-off.

Elevii conduși de Miodrag Perisic au liber în Cupa României până în faza optimilor  de finală (programate în 12-20 martie). De reținut că în acest sezon se revine la formatul Final 4 al turneului final după două ediții în care s-a folosit Final 8.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *