Locul patru în Cupa Regelui


SCM Timișoara Saracens a pierdut și meciul pentru locul 3 în Cupa Regelui, 29-30 în fața băimărenilor de la CSM Știința.

Campioana a cedat și în al doilea joc important al startului de sezon, în finala mică a Cupei Regelui. La fel ca în urmă cu o săptămână în semifinala cu CSM București, Saracens a părăsit terenul de joc învinsă. De data aceasta la diferență minimă, 29-30, în fața vicecampioanei CSM Știința Baia Mare, într-un joc ce a avut loc la Cluj-Napoca.

Punctele bănățenilor au fost reușite de Florin Popa, Gabriel Conache, Andrei Rădoi și Mădălin Lemnaru, fiecare cu câte un eseu, respectiv Jody Rose și Luke Samoa, cu trei transformări și o lovitură de pedeapsă. Așadar locul 4 în clasamentul final al competiției, practic ultima în grupul favoritelor… Finala mare a Cupei Regelui a revenit echipei CSM București, 26-23 în finala cu Steaua București.

După primele trei meciuri oficiale ale stagiunii, trupa condusă de Sosene Anesi are un bilanț deloc încurajator: o victorie și două înfrângeri.

Sezonul intern se continuă în 8 septembrie cu prima rundă a Superligii Naționale. Timișoara va juca acasă în compania nou-promovatei SCM Gloria Buzău.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *