Noua față a ”leilor”


Reunire cu multe nume noi pentru SCM Timișoara. Baschetbaliștii au început munca pentru noul sezon cu un cantonament la Buziaș.

S-a sunat adunarea și pentru baschetbaliștii timișoreni, o reunire puțin diferită față de precedentele. Și asta pentru că multe figuri noi au fost prezente la reunire; practic din lotul de anul trecut doar doi seniori au fost păstrați: Octavian Popa Calotă și muntenegreanul Milos Komatina. Plus tinerii Penciu, Ursan, Mocrițchi, Schipor.

Echipa este nouă și cred că am făcut cele mai bune transferuri în condițiile financiare pe care le avem. Am încredere în această echipă. Trebuie să muncim și vom vedea ce va fi peste o lună sau două. Este foarte important că am adus jucători U23, pe lângă copiii formați aici la club. Depinde foarte mult de ei să crească valoric, pentru că trebuie jucat cu un tânăr în primele 20 de minute”, a declarat noul tehnician, Miodrag Perisic.

Numele noi sosite în această vară sunt cele ale sârbilor Vukosavljevic, Pesakovic, Stojadinovic și americanilor Randolph, Brown; respectiv doi jucători U23 Diculescu și Coconea.

Întregul lot a plecat luni la Buziaș pentru un stagiu de pregătire de zece zile. La revenirea din cantonament, în 31 august, alb-violeții vor juca un meci amical, acasă, cu CSM Oradea. Urmează două partide de verificare cu formațiile belgrădene FMP și Dynamic, în 6 și 7 septembrie, iar din 20 până în 22 septembrie, SCM Timișoara va participa la un turneu amical la Sibiu. Liga Națională începe la 6 octombrie cu partida de la Oradea.

Începem un nou drum cu multe noutăți, nu pe toate ni le-am dorit, deoarece am încercat să păstrăm mai mulți jucători din vechea echipă. Dacă vom mai reuși să aducem românul cu care suntem în negocieri vom sta chiar bine. Pentru a nu mai trece prin ceea ce am trecut în sezonul 2017/2018, care a fost infernal, am preferat să reducem drastic salariile și alte cheltuieli pe care le aveam în cadrul clubului. Anul acesta va fi unul de tranziție, dar obiectivul rămâne clasarea în 1-6”, a completat președintele secției, Ilie Trițoiu

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *