Program complet în Europa


Drumul sarazinilor în Europa începe în această toamnă pe Dan Păltinișanu, în 13 octombrie și se va încheia în Anglia, în 18 ianuarie 2019.

Campioana României în ultimii trei ani își cunoaște programul din Challenge Cup în urma publicării acestuia de către EPCR, forul ce guvernează această competiție. Oficialii acestuia au ținut cont de cerința timișorenilor și nu a programat pe Dan Păltinișanu nicio partidă în luna ianuarie, pentru a se evita un nou episod rușinos pricinuit de lipsa încălzirii suprafeței de joc.

Așadar SCM-ul a obținut ceea ce și-a dorit, în rest programul nu prea are nicio importanță date fiind numele adversarelor. Totuși și la acest capitol Saracens a avut ”mână” și va debut cu cel mai accesibil joc. Considerată cel mai accesibil adversar, gruparea galeză Dragons Newport, este primul oponent din actuala campanie și nu oriunde, chiar pe Dan Păltinișanu.

În 13 octombrie are loc debutul în grupa 1, urmat apoi de o deplasare în fieful fostei campioane continentale, Clermont. În luna decembrie vine revanșa cu francezii de la Timișoara precum și vizita englezilor de la Northampton Saints. Ultimele partide au loc anul viitor, ambele în Marea Britanie, la Newport și Northampton.

Saracens poate folosi în actuala ediție un lot completat cu unele implanturi de jucători de la colegele din Superligă. Rămâne de văzut dacă această soluție îi va ajuta pe sarazini să adune primele puncte din Challenge Cup.

Grupa 1

13.10.2018

Timișoara Saracens – Dragons (Stadion Dan Păltinișanu – ora 14.30)

Northampton Saints – ASM Clermont Auvergne

19.10.2018

Dragons – Northampton Saints

20.10.2018

ASM Clermont Auvergne – Timișoara Saracens (Stade Marcel-Michelin – ora 16)

08.12.2018

Timișoara Saracens – ASM Clermont Auvergne (Stadion Dan Păltinișanu – ora 14.30)

Northampton Saints – Dragons

15.12.2018

Timișoara Saracens – Northampton Saints (Stadion Dan Păltinișanu – ora 14.30)

ASM Clermont Auvergne – Dragons

11.01.2019

Dragons – Timișoara Saracens (Rodney Parade – ora 19.30)

ASM Clermont Auvergne – Northampton Saints

18.01.2019

Northampton Saints – Timișoara Saracens (Franklin’s Gardens – ora 19.45)

Dragons – ASM Clermont Auvergne

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *