Reunire în 7 jucătoare la Agroland


Reunire în efectiv redus pentru voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara. Lotul pregătit de Bogdan Paul așteaptă încă întăriri în străinătate pentru ieșirea în Europa.

Voleibalistele au început de vineri pregătirea celui mai important sezon din scurta istorie a clubului. Cel de-al doilea campionat în Divizia A1 coincide și cu debutul în Cupa Challenge. Din acest motiv lotul lui Agroland a suferit modificări semnificative în această vară. Au plecat cinci jucătoare din nucleul de bază – Diana Balintoni, Andrea Lakovic, Ariana Pîrv, Daria Popa-Calotă și Roxana Bacșiș -, iar în locul acestora au sosit deocamdată doar Roxana Iancu, Barbora Kosekova și Katarina Jovanovic. Lista rămâne deschisă pentru ”alte două jucătoare din străinătate”.

În aceste condiții la primul antrenament au participat doar șapte fete sub comanda lui Bogdan Paul: Daniela Lupescu, Diana Cărbuneanu, Katarina Jovanovic, Sorina Miclăuș, Larisa Vasilică, Anca Mănuc și Cybill Catargiu. Asta pentru că Roxana Iancu, Andreea Petra, Marisa Radu și Barbora Kosekova au lipsit motivat, ele fiind convocate la loturile naționale ale României și Slovaciei. De asemenea și Petruța Orlandea este învoită până luni.

În momentul de față mai avem nevoie de două jucătoare, suntem în negocieri avansate cu voleibaliste care să completeze posturile de libero și universal. Sunt jucătoare din străinătate, în țară am epuizat toate variantele. Am făcut eforturi să reușim să aducem românce. Din diverse motive, nu am reușit acest lucru. Pe de altă parte, lumea știe că ușa noastră este deschisă jucătoarelor românce”, a anunțat tehnicianul Bogdan Paul.

Antrenorul timișorencelor nutrește ca până la plecarea în cantonamentul de la Cheile Grădiștei, în data de 27 august, lotul va fi complet.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *