Se ridică cortina!


Ediția a patra a Cupei Regelui deschide sâmbătă sezonul competițional rugbistic.  SCM Timișoara Saracens are parte de un debut facil, la Buzău.

Cupa Regelui se anunță și în acest sezon una sacrificată de mai toate cluburile pentru a-și testa nivelul în condițiile în care jocurile amicale au lipsit aproape cu desăvârșire în această vară. Cel puțin faza inaugurală, cea a sferturilor de finală, se anunță una potrivită pentru verificăr pentru că cu o singură excepție jocurile sunt destul de disproporționate: Timișoara – Buzău, Baia Mare – Constanța și Steaua – U Cluj. În afara de partida Dinamo – CSM București, restul jocurilor au favorite certe.

Campioana en-titre face primul pas în noul sezon în care obiectivul principal îl reprezintă jocurile din Challenge Cup. Rămâne de văzut cum se vor descurca bănățenii în condițiile în care lotul s-a subțiat considerabil peste vară și nici nu sunt semne încurajatoare.

Partida de la Buzău, în compania nou-promovatei Stejarul reprezintă ocazia bună de a intra în ritm cu gândul deja la o probabilă semifinală contra lui CSM București în week-endul viitor. Jocul se va disputa pe arena Constructorul, sâmbătă, ora 11.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *