Supercupa vine în Banat!


Informatica Timișoara aduce primul trofeu al sezonului în vestul țării! Campioana a cucerit Supercupa pentru al doilea an consecutiv prin victoria cu 4-3 în fața echipei United Galați.

Patru finale consecutive și toate câștigate! Este performanța Informaticii Timișoara ce domină futsalul românesc în ultima perioadă. Violeții au început perfect actuala stagiune, prin adjucarea unui trofeu după ce în sezonul precedent câștigaseră tot ce se putea: Supercupă, Cupa României și titlul în Liga 1.

Startul sezonul 2018-2019 a găsit-o în formă pe formația condusă de Robert Lupu, învingătoare în primul joc oficial. Surpriza bănățenilor a fost prezența brazilianului Savio în lot, deși internaționalul român fusese dat ca și transferat. A fost 4-3 în Supercupa disputată în compania formației United Galați, sâmbătă seara la Sighișoara. Noii veniți în această vară, Daniel Araujo (2), Mimi Stoica și Ovsiannikov au deschis drumul către acest trofeu semnând golurile campioanei.

Peste o săptămână Informatica va debuta în Champions League, grupa preliminară de la Timișoara. Adversare îi vor fi campioanele Turciei, FC Osmanlispor, și a Gibraltarului, FC Lynx.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *