Urican, inainte de Ripensia – ACS Poli: “Astept sustinere din partea suporterilor”


Ripensia si ACS Poli se intalnesc sambata in primul derby timisorean din sezonul actual al ligii a II-a. Un meci de orgoliu pentru formatiile banatene, care dupa startul de sezon se afla in poli opusi ai clasamentului.

Ripensia isi doreste o noua victorie care sa o duca la cota sapte si sa o tina aproape de echipele fruntase, in timp ce pentru ACS Poli orice punct smuls ar fi mai mult decat multumitor. Ripensistii nu vor aborda jocul in mod special si vor pregati confruntarea ca oricare joc din acest sezon. ”Noi ne pregătim la fel ca pentru oricare meci. Ne dorim să rămânem conectaţi la campionat. Vom încerca să remediem problemele pe care le-am descoperit în jocul nostru în partida de la Sânmartin, cea cu Luceafărul Oradea”, a declarat antrenorul Ciprian Urican.

 Tehnicianul glaben rosilor spera sa repare probleme din jocul cu Luceafarul Oradea si face apel la sprijinul suporterilor. ” Îmi doresc să nu facem greşeli şi să evoluăm cât mai aproape de ceea ce ne reuşeşte la antrenament. Aştept susţinere din partea suporterilor Ripensiei, pentru că avem nevoie de sprijinul lor.”, a adaugat Urican.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *