ASU Poli – Mioveni 1 – 0. ”A fost o victorie muncita”


ASU Poli a reusit sa intrerupa sirul de victorii a celor de la CS Mioveni, impunandu-se in fata argesenilor pe teren propriu, scor 1 – 0.

Desi jocul nu a fost unul pe placul putinilor spectatori, rezultatul a fost cel care a contat pentru alb – violeti, care au adunat inca trei puncte. La finalul jocului Cosmin Petruescu si-a felicitat elevii pentru atitudine, si a pus lipsa spectacolului si pe seama conditiilor meteo. ”Felicitări băieților pentru rezultat, joc și atitudine. Suntem conștienți cu toții că nu a fost o partidă spectaculoasă. Calitatea jocului a fost influențată de vântul care a bătut puternic.” a declarat antrenorul lui ASU Poli.

Victoria ii duce pe timisoreni locul 11, mentinand contactul cu plutonul de la mijlocul clasamentului. In ciuda calitatii jocului, polistii spun ca au vizat punctele, iar munca lor a fost rasplatita la finalul partidei. ”Importante erau cele 3 puncte. Ne-am săturat să culegem la final felicitări pentru modul cum am jucat și punctele să fie de partea altora. Cu siguranță a fost o victorie muncită.” a adaugat Petruescu.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *