Debut cu înfrângere pentru Nanu -”Trebuie făcută o reorganizare”


Ștefan Nanu a debutat cu un eșec la scor de neprezentare în fața celor de la UTA Arad. Primul joc oficial petru tehnicianul venit de la Vâlcea nu a adus o schimbare considerabilă în jocul poliștilor, care au cedat fără drept de apel în fața rivalității cu orașul Arad, scor 0 – 3.

Prestația dezamăgitoare a elevilor săi, l-a făcut pe Nanu să vorbească în termeni duri după finalul jocului spunând că unii dintre ei nu înțeleg ce înseamnă simbolul Poli. ”Păcat, păcat că unii jucători poartă acest tricou, Poli e o emblemă a acestui oraș. Toată ziua le-am spus complimente. Dezamăgire totală.” a declarat antrenorul lui ACS Poli.

La doar o săptămână de la venirea sa în Banat, Ștefan Nanu a vorbit despre necesitatea unei reorganizări pentru ca Timișoara să nu facă doar act de prezență în actuala stagiune a ligii secunde. Trebuie făcută neapărat o reorganizare și aduși jucători. Sunt foarte mulți copii. In afară de Tavi, are momente bune și mai puțin bune, nu avem jucători cu experiență.O să am o discuție cu conducerea.”, a adaugat Nanu.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *