Doar ASU rămâne în Cupă!


Visul Cupei României continuă doar pentru ASU Politehnica în acest sezon. Rivalele Ripensia și ACS Poli s-au oprit în turul al patrulea al competiției eliminatorii.

Doar una dintre cele trei formații timișorene continuă drumul în actuala ediție a Cupei României la fotbal. Și aceea este ASU Politehnica, învingătoare în derbiul local cu Ripensia din turul 4. La rândul ei, ACS Poli s-a văzut eliminată de rivala UTA într-o altă partidă de pe tabloul acestei faze.

ASU a tranșat greu disputa cu Ripi programată pe arena Dan Păltinișanu. A fost nevoie de 50 de minute de superioritate numerică pe teren pentru ca Politehnica să câștige cu 2-1 partida ”deplasare”. Bozian a marcat ambele reușite al violeților, în minutele 19 și 95, iar Bădăuță a fructificat un penalty pentru Ripi înaintea pauzei. Străuț a fost eliminat în minutul 71 lăsându-și echipa în inferioritate numerică pentru cele 20 de minute rămas plus cele două reprize ale prelungirilor.

ACS a pierdut din nou în fața UTA-ei, de data aceasta în Cupă. A fost 1-2 pe arena Motorul după ce Drăghici deschisese scorul pentru timișoreni în minutul 35, dar golurile lui Janos și Pop din partea secundă au răsturnat soarta jocului.

Scăpate de grijile Cupei, Ripensia și ACS se pot concentra acum exclusiv pe meciurile din Liga 2, acolo unde nu o duc foarte bine momentan. Ripensia are nevoie de puncte și sâmbătă în Ciarda Roșie contra Baloteștiului, în timp ce ACS-ul primește duminică vizita viceliderului Sportul Snagov. ASU Politehnica are meci duminică, la Ploieşti, cu ultima clasată pe podium.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *