Duă goluri primite in prelungiri:”Putem vorbi de neșansă”


ASU Poli a cedat in prelungiri la Ploiesti, acolo unde a primit doua goluri dupa minutul 90. Bănățenii au reușit un joc tactic bun in care s-a remarcat omogenitatea defensivei, dar nu a reusit sa puna prea multe in ofensiva pentru a da momente de respiro conpartimentului din spate.

 Timișoara a mers pe Ilie Oana cu gandul de a nu primi gol, si doar un moment de neatentie a facut ca baietii in ghete sa scape un punct meritat. Antrenorul alb – violetilor a recunoscut superioritatea adversarului, dar a apreciat calitatea jocului defensivei. „Trebuie să recunoaștem că, oricât de mult ne-am propus pe faza ofensivă, nu am reușit să ne apropiem foarte des și foarte periculos de poarta echipei adverse. Defensiv, consider că am făcut un joc tactic aproape de perfecțiune, mă refer la atacul pozițional și la timpul regulamentar de joc. Din păcate pentru noi, în prelungiri, am cedat, și mă refer aici la primul gol, pentru că al doilea contează doar pentru statistică..” a declarat Cosmin Petruescu.

Tehnicianul polist a vorbit si despre nesansa echipei sale dar si de proiectele asemanatoare ale suporterilor polisti si petrolisti, subliniind ca acestia din urma au avut si avantajul financiar in startul sezonului, ceea ce a asigurat posibilitatea unor transferuri solide. „Când primești două goluri în prelungiri, putem vorbi și despre neșansă. Dar e un proiect pe care ni-l asumăm cu toții. Am spus-o și la conferința de presă premergătoare jocului, s-au întâlnit două echipe cu proiecte asemănătoare, dar totuși diferite.” a adaugat antrenorul lui ASU Poli.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *