Eșec rece în Ghencea


Prima deplasare a campionatului a coincis cu primul eșec pentru campioana ultimelor trei ediții. SCM Timișoara Saracens a cedat în Ghencea în duelul cu Steaua, scor 9-16.

Rugbiștii timișoreni coboară de pe podiumului Superligii după runda cu numărul trei, în urma înfrângerii de la Steaua. Sarazinii se întorc din capitală doar cu punctul bonus defensiv pentru înfrângerea la 7 puncte.

Defensiva solidă a bucureștenilor le-a pus probleme campionilor, care nu au mai reușit să ajungă în terenul de țintă advers. Punctele oaspeților au venit doar de la distanță, dintre trei lovituri de pedeapsă semnate de Luke Samoa. Prea puțin pentru a aduna mai multe decât punctul bonus defensiv în condițiile în care Steaua a punctat printr-un eseu al lui Vueti, respectiv o transformare și trei penalități semnate de Melinte. Înfrângere influențată și de cele două eliminări din tabăra timișorenilor, Gabi Conache și Vasile Rus.

Saracens: Militaru, Rădoi, Pungea – Mureșan, Drenceanu – Morrison, Rus, Stewart – Conache, Rose – Shennan, Popa, Fercu, Zaharia – Samoa. Rezerve: Căpățînă, Halalilo, Doge, Iftimiciuc, Neculau, Rupanu, Lemnaru, Simionescu.

În urma acestui rezultat, echipa condusă de Sosene Anesi are 10 puncte, a ieșit din zona podiumului și așteaptă vizita liderului proivizoriu din Superligă. Sâmbătă, în Ronaț sosește CSM București.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *