Infrangere la scor pentru Ripensia: ”Căutam cauzele și nu dramatizam”


Ripensia a suferit a patra infrangere in actualul sezon al ligii secunde. Timisorenii au cedat la Targu Jiu, intr-un meci in care s-au inscris nu mai putin de sapta goluri, scor 5 – 2.

Galben – rosii au recunoscut superioritatea adversarului la finalul jocului, dar considera ca diferenta de pe tabela a fost mult mai mare fata de cea din teren.Timisorenii considera ca au facut un joc bun, care a fost totusi presarat cu greseli individuale care au facut diferenta.  „Înfrângerea este dureroasă prin prisma scorului. Dar, ca organizare a jocului, ca joc, nu pot să spun că a fost rău. Au fost foarte multe momente bune, în special în prima repriză. Din păcate, chiar dacă am cunoscut punctele lor forte, nu am reușit să le contracarăm. De data aceasta au apărut mai multe erori individuale decât de obicei și au fost decisive.” a declarat Radu Suciu.

 Directorul sportiv al Ripensiei spune ca staff-ul galben rosilor va analiza jocul pentru a descoperi cauzele care au dus la o infrangere drastica, intr-un joc in care echipa a avut adesea momente bune de joc. ”E neplăcută înfrângerea, mai ales la scorul ăsta, dar trebuie să fim realiști… Trebuie să căutăm cauzele și nu trebuie să dramatizăm, chiar dacă scorul a fost 5-2. Trebuie să fim realiști. Eu așa am văzut jocul, cu foarte multe momente bune ale noastre, în special în prima repriză” a adaugat Suciu.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *