Pascotă la cota 42!


Ionel Pascotă nu se oprește din a rescrie recorduri. Duminică a cucerit pentru a patra oară titlul de campion al Bulgariei; titlul cu numărul 42 din întreaga sa carieră.

Nimic și nimeni nu pare capabil să îl oprească pe Ionel Pascotă în a doborî noi recorduri în motociclism. Sportivul din Giroc a devenit duminică campion al Bulgariei pentru a patra oară. Cu acest succes numărul titlurilor cucerite în întreaga sa carieră a ajuns la 42! Iar până la finalul sezonului mai este o cursă, una ce îi poate aduce încă un titlu…

Deja încununat campion al României pentru a nu știu câta oară, Pascotă a ținut să rezolve și disputa din campionatul Bulgariei pentru titlul clasei Supersport 600 cmc. Iar duminică, pe circuitul de la Plevna, motociclistul în vârstă de 39 de ani, a obținut victoria care îi aduce fără emoții victoria la general. Pilotând un motor Yamaha, acesta i-a devansat în cursă pe bulgarii Plamen Petrov și Milen Georgiev.

Victoria de la Plevna nu înseamnă și finalul stagiunii pentru multiplul campion din Giroc. În luna octombrie mai are de dat o ultimă bătălie, în etapa finală a Campionatului Est-European. Pascotă este liderul clasamentului general și are prima șansă la câștigarea trofeului clasei Supersport 600 cmc.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *