Pe doi în Balcani!


Pentru a treia oară în istorie, CSM Lugoj a ocupat poziția secundă în Cupa Balcanică la volei feminin. Timișencele au adunat o victorie și un eșec în turneul din Kosovo.

Județul Timiș a fost la un succes distanță de a avea în premieră două echipe în Challenge Cup la volei. CSM Lugoj a ratat duminică meciul decisiv ce o putea aduce pe tablou alături de UVT Agroland Timișoara. Lugojencele s-au clasat pe locul doi în cadrul turneului din Cupa Balcanică, cu un succes și o înfrângere.

Turneul s-a disputat în acest an în Kosovo, în organizarea echipei KV Drita Gjilan, cu participarea Lugojului și a turcoaicelor de la Beșiktaș Istanbul. Câștig de cauză au avut fetele de pe malul Bosforului, câștigătoare în ambele jocuri. Cu un buget uluitor pentru volei – 8 milioane de euro – Beșiktaș a tranșat cu 3-0 meciurile cu Gjilan și cu Lugoj și merge în Challenge Cup.

Lugojencele câștigaseră în primul joc: 3-0 (25-21, 25-12, 25-14) cu gazdele de la KV Drita Gjilan; pentru ca în jocul decisiv cu Beșiktaș să cedeze destul de clar cu 0-3 (14-25, 19-25, 19-25). Au evoluat pentru CSM: Diana Balintoni, Nina Kocic, Nina Jakic, Daiana Roman, Elena Babic, Ivana Dinic, Katarina Vukomanovic, Bianca Albastroiu, Alexandra Cauc și Georgiana Popa.

Atât s-a putut după nici 30 de zile de pregătire în fața unei echipe cu un buget de 8 milioane de euro, Beșiktaș Istanbul. A fost un joc reușit în multe momente, ceea ce ne dă sperante pentru un sezon din nou foarte bun”, au concluzionat oficialii grupării de pe Timiș.

Pe lângă medaliile de argint și CSM-ul a pus mâna și pe două premii individuale: Diana Balintoni – cel mai bun ridicător, Nina Kocic – cel mai bun universal.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *