Pentru suporteri!


Campioana o așteaptă sâmbătă, în Ronaț, pe singura grupare neînvinsă din debutul acestui sezon, CSM București. Rugbiștii promit o victorie prin care să își răsplătească astfel suporterii pentru efortul de a fi cosmetizat tribunele arenei Gheorghe Rășcanu.

Nu ne mai surprinde nimic. Lipsa de reacție și de implicare a autoritățiilor locale în sport a devenit o notă cu care ne obișnuim. Un mare zero la baze sportive. O situație ce se continuă de ani de zile și care pare fără oprire. Disputele și neînțelegerile dintre Primărie și CJT nu fac decât să adâncească criza în materie de baze sportive.

Unul dintre cele mai bune exemple îl reprezintă arena Gheorghe Rășcanu din Ronaț, arena campioanei SCM Timișoara Saracens. Rugbiștii au primit în ultimii 6 ani o mulțime de promisiuni legate de construirea ori amenajarea unei baze pe măsura rezultatelor obținute. Au fost plimbați cu dosarele pe stadionul CFR și în Ciarda Roșie și înapoi în Ronaț pentru ca în final contribuția din banii publici să fie egală cu zero.

Sătui de minciunile politicienilor, suporterii campionilor s-au mobilizat și au dat o lecție ce ar trebui urmată. Au pus mână de la mână și au cosmetizat și reparat tribuna metalică a arenei din Ronaț, de la ultima apariție acasă a sarazinilor. Timp de două săptămâni lucrările au progresat și astfel tribunele se vor prezenta într-o altă stare la următorul meci de acasă.

Sâmbătă, ora 11, în Ronaț vine trupa Primăriei capitalei, CSM-ul care a adunat în acestă vară tot ce se putea de pe piața transferurilor. Un adversar care a spulberat-o pe SCM în duelul din Cupa Regelui. Cum datele problemei stau altfel și gândurile bănățenilor vizează un succes în fața vedetelor bucureștene. ”Vrem să le oferim o victorie suporterilor noștrii” anunță rugbiștii.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *