Poli – Potaissa deschide stagiunea


Se ridică cortina și în Liga Națională de handbal masculin odată cu duelul Politehnicii cu Potaissa Turda. ”Suntem mai bine așezați” cred violeții înaintea acestui start de sezon.

Mai târziu decât celelalte componente, SCM Poli începe și ea noua ediție de campionat. Miercuri, ora 18, are loc prima confruntare stagională a studenților, pe teren propriu în compania Potaissei Turda. Primul meci nu pică într-un moment tocmai fericit pentru că gruparea Primăriei nu și-a stins încă restanțele salariale. Dar toată lumea speră ca ultimele promisiuni vor fi respectate în aceste zile… “așteptăm ca și celalte promisiuni de pe lângă echipă să se concretizeze” suna mesajul vestiarului.

Duelul cu Potaissa Turda reprezintă un start cât se poate de dificil; clujenii s-au dovedit de-a lungul ultimilor ani un adversar redutabil. Unul cu orgoliul rănit după eliminarea timpurie din Cupa EHF. ”Echipa stă bine pentru a înfrunta acest adversar foarte dificil din prima etapă. Turda e bine așezată și în acest an, pe toate posturile, dar noi trebuie să ne concentrăm la ce avem noi de făcut: să jucăm foarte bine apărarea pentru a putea câștiga această partidă”, spune antrenorul Pero Milosevic înaintea startului.

Per ansamblu Poli promite să lupte din nou la podium și pare că are alte arme față de stagiunea trecută. ”Am completat lipsurile de anul trecut, suntem mai bine așezați, o echipă mult mai valoroasă. Trebuie doar să concretizăm în puncte. Campionatul ne-a arătat că pot apărea surprize, precum victoria detașată a lui Dinamo la Constanța și egalul Stelei la Călărași. Sunt 6-7 echipe care se vor bate la locurile fruntașe, unele cu bugete mult mai mari decât al nostru”, a subliniat șeful secției, Dan Dumitru.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *