Primul succes pe teren propriu: ”Fiecare punct, obţinut cu multă suferinţă”


Runda a șaptea a adus și primul succes pe teren propriu pentru Ripesnia. Galben – roșii s-au impus pe teren propriu în fața formației CS Balotești, scor 2 – 1, după un joc muncit în care timișorenii au primit o replică dârză din partea oaspeților.

Victoria a adus un plus de moral in randul celor de la Ripensia, care admit ca in acest sezon fiecare punct a fost muncit pana in minutul 90. Directorul sportiv al timișorenilor, Radu Suciu, a subliniat ca acest lucru este un semn clar ca echipa este inca in perioada de constructie. „Cele trei puncte obţinute în faţa ilfovenilor contează enorm pentru moralul jucătorilor noştri. Fiecare punct din acest campionat l-am obţinut cu foarte multă suferinţă. E adevărat, întotdeauna punctele se obţin cu sudoare, dar parcă alţii le obţin mai uşor, fără atâtea emoţii. Asta înseamnă că echipa noastră se află încă în perioada de construcţie”. a declarat la finalul jocului Radu Suciu.

În următoarea etapă Ripensia va merge la Târgu Jiu, pentru a piept cu Pandurii, formatie aflata pe locul cinci in clasamentul ligii secunde.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *