Punct pentru ACS Poli


ACS Poli a intrerupt seria neagra de infrangeri, la primul joc pe stadionul Electrica. Alb violetii au oferit o replica solida pandurilor aflati pe podium, remizand dupa un meci echilibrat, scor 1 – 1.

Pentru Ștefan Nanu a fost primul punct obtinut pe banca polistilor, intr-un joc in care a trimis in teren nu mai putin de sapte juniori. Timisorenii au reusit sa revina dupa ce au fost condusi cu un gol primit rapid de la punctul cu var, si au reusit sa-si creeze mai multe situatii favorabile care le-au fi putut aduce toate punctele. ”Rezultatul este unul echitabil. Noi am mai avut doua- trei situatii de a inscrie, dar asta este, avem si jucatori care nu au inca experienta in liga a II-a. Am avut sapte juniori in teren si sper ca odata cu timpul sa acumuleze cat mai mult din indicatiile tactice.” a declarat antrenorul lui ACS Poli.

Stefan Nanu a vorbit si despre arbitraj, pe care l-a caracterizat drept “smechereste” si nu ar fi fost prima data. “Nu este prima data cand ma arbitreaza. Tot timpul m-a furat smechereste. A influentat multe faze ale jocului dar nu vreau sa ma cert cu el pentru ca apoi echipa ramane fara antrenor pe banca si clubul e amendat. Iar asta nu va rezolva nimic…” a adaugat dezamagit tehnicianul.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *