Remiză la debutul în Liga Zimbrilor


Handbaliștii timișoreni au început cu un pas stângaci noua ediție a Ligii Naționale a Zimbrilor. Un 26-26 la debut în compania celor de la Potaissa Turda, miercuri seara.

Derbiul primei etape din campionat s-a jucat miercuri seara, în sala Constantin Jude între SCM Politehnica și Potaissa Turda. După 60 de minute tabela indica egalitate 26-26 (12-17), un rezultat oarecum echitabil pentru ambele combatante. Pe de o parte oaspeții au făcut o primă repriză mult mai bună concretizată cu 17 goluri înscrise; în timp ce gazdele au ieșit la rampă în partea secundă în care au recuperat handicapul de pe tabelă și puteau spera chiar la victorie grație evoluțiilor excelente ale lui Sadoveac și Dragas. Cei doi au marcat 21 dintre cele 26 de golurie ale gazdelor!

Prima etapă a adus deja și primele controverse în tabăra polistă. SCM-imiștii au acuzat golul marcat de ardeleni în minutl 56, considerând că mingea nu a trecut în întregime linia porții.

Politehnica: Sadoveac 11 goluri, Dragas 10 goluri, Marjanovic 2 goluri, Fenici 1 gol, Milosevic 1 gol, Pribanic 1 gol.

Potaissa: Thalmaier 5 goluri, Talas 5 goluri, Rotaru 4 goluri, Cîntec 3 goluri, Pavel 3 goluri, Lazăr 3 goluri, Ghiță 2 goluri, Szoke 1 gol.

Pentru Politehnica urmează sâmbătă deplasare pe terenul campioanei Dinamo București.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *