Ștefan Nanu, după 1 – 2 cu Snagovul: ”Lipseste responsabilitatea”


ACS Poli a pierdut puncte importante in jocul cu Sportul Snagov, o echipa aflata in varf de forma. Timisorenii au condus in fata echipei de pe locul secund dupa o repriza excelenta, dar au capiluat in partea secunda a jocului, dupa un joc diametral opus cu cel din prima parte, scor 1 – 2.

Ștefan Nanu s-a arătat dezamăgit de căderea echipei sale, dar pune acest lucru pe seama lipsei de experiente„Sincer să fiu, păcat de munca depusă azi, să pierzi un joc pe care-l ai în mâna ta. Lipsește responsabilitatea, nu are rost să mai comentez ce s-a intampat in repriza a doua.  Suferim, copiii vin de la un nivel!”  a declarat dezamagit antrenorul lui ACS Poli.

Cu toate acestea, tehnicianul și-a felicitat echipa pentru momente bune și reafirmă că e nevoie și de rezerve care pot face față la acest nivel. ”Și-au dorit majoritatea.  Am avut și ghinion că au scos de pe linia porții în final. Ne purtăm crucea, mergem mai departe, mă bucură atitudinea. Toți și-au dorit dar ne lipsește banca. ” a adaugat Ștefan Nanu.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *