Trei puncte și atât


Handbaliștii bănățeni au spart gheața și pe teren propriu în acest sezon, grație victoriei cu 24-19 repurtată în compania lui HC Buzău.

SCM Poli a început greu partida din etapa a treia a Ligii Naționale disputate în compania nou-promovatei HC Buzău. Partea secundă a arătat însă alt raport de forțe și Poli a câștigat fără probleme. Este al doilea succes din campionat, primul pe teren propriu după remiza cu Turda de la debut, și alb-violeții rămân în prima jumătate a clasamentului.

Oaspeții, conduși de Eliodor Voica, au contat practic doar în prima parte, una pe care au și încheiat-o în avantaj cu 10-9. După pauză Timișoara a rupt echilibrul și s-a dus la șase lungimi pentru un final liniștit, 24-19.

Poli: Sadoveac 9 goluri, Marjanovic 5 goluri, Cîmpan 3 goluri, Fenici 2 goluri, Pribanic 2 goluri, Dragas 2 goluri, Neamțu 1 gol.

HC Buzău: Asoltanei 6 goluri, Anton 3 goluri, Mironescu 3 goluri, Șimicu 2 goluri, Grasu 2 goluri, Scarlat 1 gol, Bușecan 1 gol, Stroe 1 gol.

Am jucat foarte slab în prima repriză, s-a întâmplat la fel ca în meciul contra Turdei, dar în a doua parte ne-am prezentat ceva mai bine. Am făcut multe greșeli, însă în final a fost o victorie meritată și fără emoții în ultimele 10 minute. Am avut un program foarte tare după jocul de la Dinamo, s-a văzut și o oboseală. Cred că trebuie să schimb ceva la aceste debuturi slabe de meci acasă. Trebuie să începem mult mai puternic și să încheiem acest gen de partide cu mult mai multe goluri diferență”, a subliniat antrenorul Pero Milosevic.

Poli e pe locul 5 cu 7 puncte și merge în 30 septembrie la Călărași pentru jocul cu Dunărea.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *