UVT Agroland se întărește cu o campioană europeană


UVT Agroland Timișoara începe toamna cu un transfer serios, o campioană europeană en-titre cu naționala Serbiei. Liberoul Teodora Pusic a semnat pe un sezon cu gruparea studențească.

Ocupanta locului 5 în stagiunea trecută continuă să se întărească. Ultima sosită în tabăra lui Bogdan Paul este sârboaica Teodeora Pusic, jucătoare ce acoperă postul de libero în vârstă de 25 de ani, componentă a naționalei Serbiei. Pusic este campioană europeană cu reprezentativa de senioare și va participa în această toamnă la Campionatul Mondial din Japonia.

Formată de Steaua Roșie Belgrad și Partizan Vizura Belgrad, sârboaica a devenit vicecampioană în Germania în 2018 alături de Allianz MTV Stuttgart.

Pentru mine este o provocare să evoluez în prima ligă din România. Voi încerca să obțin cele mai bune rezultate alături de noua mea echipă și să îmi îmbunătățesc jocul. Campionatul din România este unul foarte bun, nivelul devine mai ridicat în fiecare an, iar pentru mine acesta este un aspect important. În plus, am foarte multe prietene care evoluează aici”, a declarat Pusic pentru site-ul oficial al lui Agroland.

Teodora se va alătura timișorencelor abia după încheierea Campionatului Mondial din Japonia (29 septembrie – 20 octombrie), acolo unde va participa cu naționala Serbiei în grupa D, alături de Brazilia, Republica Dominicană, Kazahstan, Kenya și Porto Rico.

Acest transfer nu este ultimul pentru UVT Agroland, oficialii clubului caută încă o jucătoare pentru a acoperi postul de universal.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *