Welcome in Champions League!


Informatica Timișoara s-a calificat fără probleme pe tabloul principal al Futsal Champions League. Campioana României a câștigat grupa preliminară H de la Timișoara cu punctaj maxim.

Violeții au trecut cu bine peste debutul în Futsal Champions League, câștigând grupa preliminară din care au făcut parte. Cu două victorii, Informatica s-a clasat prima în grupa H găzduită chiar de sala Constantin Jude și merge mai departe în fazele superioare ale competiției.

După startul fulminant de joi, 9-2 cu Osmanlisspor, timișorenii conduși de Robert Lupu au trecut la fel de ușor și de reprezentanta Gibraltarului, sâmbătă seara. FC Lynx a fost depășită cu 6-0. Brazilienii Daniel Araujo (2) și Savio Valadares respectiv Liviu Ruxandari au punctat în prima repriză pentru 4-0. La reluare, Savio și Ruxandari și-au mai trecut în cont câte un gol stabilind rezultatul final.

Suntem fericiți pentru această calificare, rodul muncii în echipă, a devotamentului acestor jucători fantastici, unii dintre ei abia veniți la echipă, dar care s-au adaptat rapid, care au înțeles exact filozofia noastră, care au intrat în familia noastră. Am abordat meciurile din această grupă cu seriozitate, așa cum spuneam și înaintea debutului în Liga Campionilor, iar asta s-a văzut. Nu am făcut nicio concesie adversarilor, nu le-am dat șanse să spere. Sunt mândru de această echipă, de acești băieți”, a concluzionat antrenorul Informaticii, Robert Lupu.

Informatica a câștigat Grupa H cu 6 puncte, urmată de Lynx (3 puncte) și Osmanlispor (0 puncte). Timișorenii vor evolua în grupa din Letonia, în 2-7 octombrie, într-o grupă alături de gazdele de la Nikars Riga, și câștigătoarele grupelor preliminare D (probabil VFL 05 Hohenstein Ernstthal) și G (probabil Record Bielsko Biala).

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *