ASU Poli intoarce scorul in derby-ul orgoliilor cu ACS: ”Este o victorie muncită”


ASU Politehnica s-a impus in meciul orgoliilor cu concitadina ACS Poli. Baietii in ghete au intors scorul dupa ce la pauza ACS-ul conducea cu scorul de 1 -0. S-a incheiat 1 – 2, iar alb -violetii de pe Stiinta jubileaza.

Cosmin Petruescu si-a felicitat jucatorii pentru victoria muncita. Desi ACS-ul s-a aflat la carma jocului la inceput, baietii in ghete considera ca au condus jocul, iar victoria a venit firesc la final, tracul de inceput fiind pus pe seama unei motivari incrancenate.”Este o victorie meritată, muncită, obținută foarte greu. Am avut în prima repriză anumite probleme pe faza de construcție. Probabil din cauza supramotivării și a emoțiilor, majoritatea băieților nefiind obișnuiți cu astfel de derby-uri, cu astfel de meciuri cu miză, care presupun un consum mental despre de mare. Dar cu toate acestea, cred că am controlat jocul cap-coadă.” a declarat antrenorul lui ASU Poli.

Petruescu a tinut sa felicite si suporterii echipei sale, cale au contribuit la revenirea pe tabela. ”Felicitări tuturor pentru cum s-au pregătit și suporterilor care și de data aceasta au fost la înălțime. , a adaugat tehnicianul.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *