Emoții în Champions League


Informatica intră în Liga Campionilor la futsal tocmai la Marea Baltică. Campionii României trecuseră cu brio peste preliminarii și acum joacă pe tabloul principal în grupa cu numărul 7 contra reprezentantelor Letoniei, Germaniei și Poloniei.

Futsal Champions League pornește la drum cu sezonul 2018-2019 în aceste zile cu meciurile de pe tabloul principal. Una dintre echipele rămase în competiție este și reprezentanta României, Informatica Timișoara, care a depășit fără probleme calificările.

Violeții au fost repartizați în grupa a 7-a, de la Riga, alături de campioana Germaniei, Hohenstein-Ernstthal, campioana Letoniei, Nikars Riga, și de cea a Poloniei, Record Bielsko-Biala. Doar ocupanta primei poziții se califică în faza superioară iar bătălia se anunță încinsă. ”Cred că letonii, polonezii și cu noi suntem echipele ce ne vom lupta pentru calificare. Și cam de aceeași valoare”, a concluzionat antrenorul-jucător Robert Lupu care se va baza la acest turneu pe serviciile întregului lot de jucători.

Programul timișorenilor pare unul fericit: debut joi, ora 17, contra nemților de la Hohenstein-Ernstthal; ziua a doua aduce duelul cu gazda Nikars Riga, ora 19,30; duminică se încheie turneul de la ora 15 contra polonezilor.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *