Gata de start


”Leii” bănățeni încep bătăliile din campionat pe terenul campioanei CSM Oradea. Cu un lot nou, timișorenii își propun multe pentru acest sezon: ”Trebuie să avem puțină răbdare, dar consider că avem mulţi jucători de valoare și putem arăta o calitate bună”.

Baschetbaliștii timișoreni încep stagiunea cu o partidă teribilă, în fieful campioanei CSM Oradea. Duelul are loc luni, ora 19, și va fi primul oficial pentru ambele grupări în noile formule. În ambele tabere s-au schimbat jucători peste vară astfel că una dintre misiuni o reprezintă omogenitatea echipei.

Pe de-o parte, SCM-ul a trecut peste o schimbare masivă a componenței lotului. Doar doi dintre seniorii echipei au rămas pe Bega: Octavian Popa Calotă și Milos Komatina. În rest nume noi au completat vestiarul violeților, alături de antrenorul Miodrag Perisic.

Trebuie să avem puțină răbdare, dar consider că avem mulţi jucători de valoare și putem arăta o calitate bună. Din ce văd, și echipele din a doua sau chiar a treia grupă valorică au câte patru stranieri, ceea ce nu știu cât poate ajuta baschetul românesc. Jucăm pe terenul campioanei, deci nu putem avea decât o misiune dificilă. Urmează jocuri cu Cluj, Sibiu… Vom încerca să ne vindem pielea cât mai scump și să obținem rezultate cât mai bune”, a punctat veteranul Octavian Popa Calotă.

În lotul SCM-ului fac parte: Cătălin Baciu, Dragoș Diculescu, Alexandru Coconea, sârbii Nikola Pesakovic, Marko Stojadinovic, Vladan Vukosavljevic, americanii Sherwood Brown şi Brandon Randolph, respectiv juniorii Bogdan Penciu, Cristian Mocrițchi, Mihai Ursan, Robert Schipor.

Înaintea startului de sezon, ”leii” și-au dat întâlnire cu suporterii pentru prezentarea noului echipament de joc. Evenimentul are loc joi, 4 octombrie, de la ora 17, la cofetăria Senneville de pe strada Alecsandri.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *