În grafic înaintea startului european


Rugbiștii timișoreni se pot deconecta de la tensiunea competiției interne după ce au trecut cu bine peste primele cinci runde. Sâmbătă începe Cupa Challenge și miza crește exponențial pentru fiecare sarazin la întâlnirea cu elita rugbyului european.

Superliga Națională de rugby intră într-o scurtă vacanță de toamnă din pricina meciurilor europene ale campioanei SCM Timișoara Saracens. Bănățenii revin în grupele Challenge Cup, acolo unde au debutat în 2016 cu nu foarte mare succes. Sâmbătă încep meciurile tari, primul contra galezilor de la Newport Dragons, pe arena Dan Păltinișanu, ora 13,30.

Sarazinii se prezintă la acest joc cu un moral excelent după seria de patru victorii obținute în primele cinci runde ale campionatului. Ultima, în fieful lui Dinamo cu 33-16. Elevii lui Sosene Anesi staționează pe poziția a treia a clasamentului aproape de finalul turului. Lider este Steaua București, urmată de CSM București; însă cele două echipe se vor duela în 3 noiembrie. Superliga se reia îna 27 octombrie, cu o deplasare lungă pentru Timișoara, la Constanța.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *