Neînvinși, dar cu preț…


SCM Politehnica Timișoara rămâne neînvinsă în Liga Națională după al patrulea rezultat pozitiv. Remiza de la Călărași este plătită destul de scump de studenți, care l-au pierdut pe interul Milos Dragas pentru o accidentare serioasă.

Handbaliștii timișoreni au mai făcut un pas către podiumului campionatului în urma remizei de la Călărași. Poli a smuls un punct dintr-o deplasare dificilă, 27-27, și a urcat pe locul 4 cu cele opt puncte adunate. Este al patrulea rezultat pozitiv pentru bănățenii conduși de Pero Milosevic: două victorii și două rezultate de egalitate.

Cu toate acestea accidentarea pivotului Milos Dragas a umbrit punctul cucerit pe terenul Dunării. ”Sunt foarte preocupat de accidentarea lui Dragas; cred că e destul de grav, are ruptură musculară și ar putea absenta mai multă vreme. Aș fi preferat să pierdem meciul, decât să nu mai joace Dragas”, a subliniat tehnicianul poliștilor.

Experimentatul pivot este suspect de o ruptură și de posibilitatea de a absenta câteva luni de zile de pe teren. Un scenariu îngrijorător pentru Poli, care tocmai s-a despărțit de un pivot, Santeiu fiind pus pe liber chiar înaintea deplasării la Călărași! Singura opțiune rămâne Ghiță Irimescu.

Politehnica: Dragas 8 goluri, Sadoveac 5 goluri, Fenici 4 goluri, Pribanic 3 goluri, Cîmpan 3 goluri, Milosevic 2 goluri, Marjanovic 2 goluri. Dunărea: Radojkovic 8 goluri, G. Bujor 4 goluri, Vartic 4 goluri, Dospinescu 3 goluri, Hanțaru 3 goluri, Gurkovski 2 goluri, Pejovic 1 gol, Broască 1 gol, Nosrati 1 gol.

Violeții revin acasă pentru etapa a cincea a Ligii, sâmbătă, când primește vizita lui Minaur Baia Mare.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *