Primul joc acasă


Sezonul baschetbalistic este inaugurat sâmbătă la Timișoara. SCM-ul apare pentru prima oară în fața propriilor suporteri în această stagiune în duelul cu U-BT Cluj.

Ce debut de campionat au ”leii” bănățeni. Debutul cu campioana României este urmat de jocul contra deținătoarei Cupei și a Supercupei României. Etapa a doua a Ligii Naționale de baschet masculin, grupa A, o aduce la Timișoara pe U-BT Cluj, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 19,30, la sala Constantin Jude.

Cu siguranță va fi un meci dificil. Așa cum arată lucrurile acum, Clujul este cea mai bună echipă din țară. Oradea deține titlul de campioană, însă toată lumea spune că U-BT are cel mai bun lot. Mă aștept să facem un meci mai bun sâmbătă, deoarece jucăm acasă, dar întâlnim o formație care probabil este peste CSM Oradea. Va fi un duel foarte solicitant, dar avem dreptul să sperăm. Va trebui să dăm maximum, să facem un joc bun, așa cum am făcut de câteva ori în perioada precompetițională, atunci când am fost concentrați, când am arătat energie și agresivitate. Dacă le vom avea pe toate acestea, putem spera să fim fericiți după meciul cu Clujul”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul SCM Timișoara.

Bănățenii vor avea de înfruntat un adversar rănit după eliminarea din FIBA Europe Cup, suferită în fața echipei israeliene Ironi Ness Ziona.

Biletele pentru acest meci se pun în vânzare la prețul de 10 lei.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *