Ripenisa se impune in derby-ul cu ASU Poli: ”A venit soarele şi pe strada noastră”


Ripensia s-a impus in derby-ul timisorean, galben rosii trecand cu 1 – 0 de baietii in ghete. Victoria vine intr-un moment bun pentru Ripi, care avea nevoie de puncte si in clasament si la capitolul orgoliu.

Radu Suciu a tras conluziile victorie in fata celor de la ASU Poli. Directorul sportiv al Ripensiei s-a aratat incantat de prestatia jucatorilor spunand ca meritul este exclusiv al celor care au intrat in teren„A venit soarele şi pe strada noastră, într-un moment foarte important. Aşa cum le-am spus jucătorilor înainte de meci, este jocul lor, ei, şi numai ei, trebuie să-l câştige. Şi aşa s-a şi întâmplat. Meritul, aproape exclusiv, este al lor. Noi, banca tehnică, putem spune doar că am avut o oarecare inspiraţie.” a declarat Radu Suciu.

Victoria ii face pe galben rosii sa puncteze si la capitolul moral. Jucatorii trebuiau sa demonstreze ca sunt o formatie importanta pentru timisoreni, iar victoria le da dreptul sa spere la un statut mai bun in comunitatea fotbalistica din Timisoara. “Jucătorii trebuiau să câştige acest meci şi să arate că reprezintă ceva în oraşul ăsta ca jucători. Au făcut-o şi îi felicit pentru acest lucru! Jucătorii au câştigat într-un moment extraordinar de important pentru noi toţi. ” a adaugat directorul sportiv.

Pentru Ripensia urmeaza un joc dificil, galben -roșii urmand a primi vizita ceor de la U Cluj.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *