Articol scris in:

CSS Bega, argint la Under-16 0

Desemnat cel mai bun club de juniori din baschetul românesc în 2010, CSŞ Bega Timişoara şi-a completat palmaresul cu încă o medalie de argint. Echipa de junioare II a pierdut duminică finala mare a turneului final desfăşurat la Braşov.

Fetele pregătită de Vera Găvrilă se numărau printre favoritele la medaliile de aur cu atât mai mult cu cât reuşiseră să câştige toate jocurile până în finală. Inclusiv pe viitoarea campioană MC Sport Cluj-Napoca. Ultimul act s-a încheiat prost pentru bănăţence, care au pierdut a doua finală consecutivă în faţa ardelencelor.

Clujul s-a impus cu 72-68 (34-29), în ciuda unei evoluţii foarte bune a liderului CSŞ-ului Bianca Blănaru, care la finalul partidei îşi trecuse în cont 34 de puncte.

Surpriza neplăcută în turneul masculin Under-16 de la Braşov, unde campioana la zi CSŞ Bega Timişoara a ratat lupta pentru medalii. Bănăţenii au ocupat abia locul 5 după 55-36 cu CSŞ Ploieşti şi 48-47 cu BC Mureş în grupa locurilor 5-8.

Noua campioană este CSŞ Viitorul Cluj-Napoca, CSU Cuadripol Braşov a cucerit argintul iar LPS Piteşti s-a mulţumit cu bronzul.

Turneu semifinal U-20 în Dacia

În altă ordine de idei, duminică a debutat la Timişoara turneul semifinal al Campionatului Naţional de baschet masculin Under-20. Gazdele CSŞ Bega, de asemenea campioane la zi, încearcă să se califice în turneul final de pe unul din primele două locuri. Partenere de întrecere sunt CSŞ Viitorul Cluj-Napoca, CSŞ LPS Bihorul Oradea şi CSS Miercurea Ciuc.

Turneul este găzduit de sala Mircea Albu din Circumvalaţiunii luni între orele 15.30-19 şi marţi între 10-14.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate