Articol scris in:

Salvati de la retrogradare! 1

Handbaliştii lui Poli au risipit orice emoţie privind salvarea de la retrogradare. Alb-violeţii au învins principala contracandidată, Minaur Baia Mare, cu 27-23.

Doar 20 de minute s-a menţinut echilibrul pe tabela de marcaj. Poli a avut un final bun de primă repriză şi a intrat la cabine în avantaj, 15-11. Diferenţa s-a mărit pe parcursul reprizei secunde, când alb-violeţii au menţinut constant un ecart de opt lungimi. Pe fondul relaxării de la final, oaspeţii au reuşit să închidă tabela la o diferenţă de patru goluri. Ultima sirenă a declanşat fiesta în tabăra bănăţenilor, care au sărbătorit salvarea de la retrogradare alături de fani.

Vor în cupele europene!

Euforic, după joc, Nedeljko Vuckovic a declarat că, în cazul în care i se prelungeşte contractul, vrea să o ducă pe Poli în cupele europene. Pentru asta, e gata să îl convingă pe fosta vedetă a lui UCM Reşiţa, Bojan Butulija, să vină la Timişoara. Un portar sârb şi o extremă-dreapta, de la Minaur Baia Mare sunt alte două ţinte ale bănăţenilor. Ca să atace aceste obiective, alb-violeţii vor fi nevoiţi să îi menţină în lot şi pe actualii jucători de bază. Golgeterului echipei, Alexandru Şimicu, îi expiră contractul în această vară.

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. Luca Marius says:

    Felicitari ca v-ati salvat dar nu trebuia sa jungeti aici. HCM POli trebuie sa se bate sus sezonul viitor!

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate