Articol scris in:

Baiceanu a semnat cu Poli pe 2 ani 0

Politehnica a ratat aproape complet startul sezonului 2011-2012 al Ligii Naţionale de handbal. După ce au obţinut o singură victorie în primele patru runde, timişorenii au primit întăriri din Israel, acolo de unde l-au repatriat pe Silviu Băiceanu.

Trei înfrângeri, dintre care două venite în faţa unor nou-promovate, în primele patru runde nu reprezintă deloc startul pe care studenţii timişoreni şi l-au dorit. Ca atare, conducătorii clubului au înţeles semnalul de alarmă şi au luat măsuri. Astfel, în lotul pregătit de Nedeljko Vuckovic a fost înregimentat unul dintre cei mai experimentaţi handbalişti români ai momentului, Silviu Băiceanu.

A semnat contractul pe doi ani. Este o procedură cam complicată ca să primim cartea verde şi nu e sigur că îl vom avea la meciul cu Steaua. E un jucător de valoare ce poate da altă faţă mai ales în defensivă, unde am suferim la Turda. Ăsta e lotul pe care ni l-am dorit şi locul nostru va fi în prima jumătate a clasamentului“, ne-a declarat preşedintele Viorel Şerban cu referire şi la împrumutul de săptămână trecută a interului Călin Hagiu de la campioana HCM Constanţa.

Pivotul în vârstă de 33 de ani, şi-a încheiat aventura la Maccabi Rishion, şi a semnat cu Poli. Băiceanu, care este unul dintre puţinii români ce au jucat în campionatul german, îşi poate face debutul în tricoul violet în meciul de duminică, ora 11, atunci când Poli întâlneşte pe teren propriu pe codaşa Steaua Bucureşti, în etapa a V-a a Ligii Naţionale.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate