Articol scris in:

ANALIZA. Dan Ionescu: “Locul 6 reflecta posibilitatile noastre”

Preşedintele Dan Ionescu a făcut o scurtă analiză a campionatului încheiat de BCM Danzio Timişoara pe locul şase.

- Danzio a făcut doi paşi în spate în acest sezon, de pe 4 pe 6?

- Dacă ne uităm mai atent anul ăsta am reuşit să respectăm clasamentul de anul trecut. Dacă ne uităm în faţa noastră au rămas Aradul şi Satu Mare şi au venit echipe cu forţă deosebită ca Târgovişte, Târgu Mureş şi Alba Iulia. Trebuie să spunem că locul şase reflectă întocmai posibilităţile noastre atât financiare, cât şi ca lot.

- Ce a lipsit echipei pentru o clasare mai bună?

- Anul acesta pot să îl consider ca unul de mari căutări a primului cinci, în care am avut un flux foarte mare de jucătoare. Au plecat pe rând în timpul campionatului Budean, Osterman şi Kine Kane, a dezertat Stoenescu, au venit Nevena şi Tiffany, iar recuperarea lui Kine Kane a fost anevoioasă. Dacă ţinem cont de toate acest mutări locul 6 este mulţumitor.

- Ce va aduce vara lui 2012 la Danzio?

- Noi încercăm să întinerim lotul la anul şi să le ţinem pe toate jucătoarele care le avem acum. Să vedem dacă reuşim pentru că noi depindem de bugetul pe care îl primim de la autorităţiile locale. Sunt alegeri în vară şi nu putem da pronosticuri despre ce vom primi. Nu ştiu ce să spun despre antrenorul Kolarevic şi rămânerea lui depinde de buget. Din punctul nostru de vedere şi-a atins scopul, obiectivul era o clasare în primele şase.

- Plecarea lui Stoenescu a cântărit în ecuaţia acestui sezon?

- Stoenescu ştim cu toţii în ce condiţii a plecat. Dacă aş face o comparaţie citesc statistica şi ea ne spune că atunci când a plecat de la noi Timişoara era pe locul opt şi acum e pe şase, iar Alba Iulia era pe doi iar acum e pe cinci. Ca să nu mai spun că echipa din Arad care are multe legături cu Ancuţa a învins de fiecare dată echipele la care juca Ancuţa…

- Şi în acest campionat Danzio a jucat în cvasi-anonimat.

- Noi suntem însă a cincea roată la căruţă şi e oarecum explicabil lipsa publicului. Fiind şi o singură sală în Timişoara noi obţinem poziţii de joc la ore mai puţin bune şi de-aia nici spectatorii nu prea vin la meci. Dar pe viitor sperăm ca să aducem mai multă lume la sală, poate şi prin rezultate mai bune.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate