Articol scris in:

“Avem o promovare pe teren şi asta nu ne-o poate lua nimeni!”

Un jucător (Boştină) a debutat iar alţi doi (Popa şi Cârstea) au înscris primele goluri pentru Poli. Alb-violeţii au bifat trei puncte cu Deva, iar concluziile jocului sunt mulţumitoare pentru Vali Velcea: “Obiectivul acestui meci a fost îndeplinit. Trebuia să facem tot posibilul ca să promovăm din punct de vedere sportiv. Am alcătuit o echipă cu jucători ce nu au evoluat până acum. Sunt mulţumit de ceea ce s-a întâmplat, chiar dacă a fost o căldură sufocantă”.

Velcea spune că va sărbători promovarea cu elevii săi, chiar dacă Poli nu va putea evolua la anul în Liga I: “Bineînţeles că sărbătorim şi ne vom bucura atât cât putem la ora promovării. De ce să nu ne bucurăm? Este munca noastră! Cum să nu ma bucur, când ştiu prin ce am trecut, cât am suferit?… În acest moment avem trecut în dreptul nostru o promovare obţinută doar pe teren şi asta nu ţi-o poate lua nimeni!”

Cel mai optimist polist rămâne Rover Cârstea, mai ales că a reuşit să dea gol după 17 etape de secetă: “În cel mai rău caz, Poli va fi în Divizia B, însă eu cred cu tărie că problemele se vor rezolva, şi în vară o să fim în Liga 1. În România se poate întâmpla orice, să se rezolve şi în ultima săptămână…”

urmareste comentariile prin RSS

Sunt 2 comentarii la acest articol

  1. loredan says:

    faceti ma labelor de politicieni ceva si salvati echipa asta. am fost vicecampioni si am jucat in b , sintem promovati si jucam tot in b. nu va este rusine . sintem TIMISOARA.

  2. Dorin says:

    Daca oamenii ce ar trebui sa ne reprezinte nu fac nimic atunci….

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate