Articol scris in:

Clujenii – gata să răpună leii: „Să fim ca pasărea Phoenix!”

Clujul speră la titlul de campioană la baschet, chiar dacă Timişoara conduce cu 2-0 în semifinala campionatului. Ardelenii sunt decişi să tranşeze în favoarea lor dubla de sub Feleac şi să mute decisivul pe Bega.

Ştiu că echipa are talentul, are tot ce ii trebuie pentru a trece de Timisoara, eu cred in aceasta echipa si cred in potentialul meu ca antrenor. Eu cred ca avem posibilitatea sa ne calificam si stiu ca toata lumea va da maximul pentru a realiza acest lucru“, a declarat antrenorul Marcel Ţenter, completat şi de elevul său, Zoran Krstanovic: „Sunt sigur ca putem reveni de la 0-2, ei probabil se gandesc ca este simplu sa castige un meci la Cluj. Stim ce am gresit in meciurile de la Timisoara si suntem decisi sa nu le mai repetam. Este 0-2 dar sunt sigur ca vom reusi sa revenim, sa egalam si apoi presiunea va fi pe ei

Leii din Banat vor fi încurajaţi în Ardeal de 50 de suporteri, dar clujenii vor fi împinşi de la spate de 3.500 de fani, care au plătit pentru un  bilet între 5 şi 20 de lei.

Sunt convins ca suporterii vor veni la sala la fel cum au facut-o si pana acum in meciurile importante, ne-au ajutat foarte mult si in cupele europene. Sa fie la fel, sa ne sustina, iar noi vom da totul pe teren!“, a spus acelaşi Krstanovic.

“Sunt ferm convins ca sala va fi plina. Ne vom juca sansa pana la capat, am mai plecat de la 0-2, dar sper ca acum sa fim ca pasarea Phoenix si sa renastem de la acest 0-2″, a declarat şi directorul Executiv al Universităţii Cluj, Mircea Cristescu.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate