Articol scris in:

Danzio pe 6 dupa 0-2 cu Alba

Final de stagiune pentru baschetbalistele Timişoarei. BCM Danzio a încheiat sezonul oficial cu o clasare pe locul 6 după ce a pierdut cu 0-2 finala poziţiei 5 în faţa lui CSU Alba Iulia. Violetele lui Kolarevic au cedat duminică ultimul meci înaintea vacanţei, 77-83.

Danzio a pierdut şi meciul doi al disputei cu CSU Alba Iulia din finala locurilor 5-6 a campionatului de baschet feminin. A fost 77-83 (17-20, 22-15, 22-25, 16-23) în sala Constantin Jude, însă bănăţencelor nu le-a lipsit mult să împingă confruntarea în partida decisivă. Fără coşgetera Pesovic şi pivoţii Moroşan şi Saponjic, violetele au oferit o replică peste aşteptări mult mai valoroasei adversare.

Surprinzător pentru puţinii spectatori din tribune, Danzio era în avantaj la pauza mare cu 4 puncte, 39-35. Iar gluma s-a îngroşat pentru oaspete la mijlocul sfertului trei în care gazdele s-au dus şi la +10. La fel ca în meciul din sezonul regulat când au revenit de la -17, ardelencele au refăcut handicapul şi au încheiat meciul în avantaj. Revenirea oaspetelor a fost explicată plastic de antrenorul acestora, cehul Tomas Bilek: „Le-am spus: Do your fucking job!

O partidă ciudată, în care Vukoje a semnat 35 de puncte şi a fost principala marcatoare. A urmat-o la mare distanţă Brown – 11 puncte şi Haas – 9 puncte. De la Alba Iulia s-au evidenţiat Parker – 25 puncte, Harrison – 23 puncte şi Tobin – 21 puncte.

La final, antrenorul lui Danzio era vădit satisfăcut de jocul echipei sale şi de locul 6 ocupat. „E un rezultat bun pentru noi. Am pierdut la 6 puncte în faţa unei echipe cu jucătoare ce au jucat în Euroligă, în condiţiile în care am avut 8 jucătoare pe bancă, iar Alecu, Zidaru şi Blejan au jucat mai mult decât în tot sezonul. Sunt mulţumit de jocul echipei şi de această clasare. Aşteptăm cu toţii vacanţa şi după câteva zile ne gândim la ce va fi sezonul viitor. Îmi doresc să continui aici”, a declarat Ljubomir Kolarevic.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate